click me, i click u

Wednesday, May 5, 2010

Blogwalking @ BEING HUSNA HADZARAMI

last entry update untuk hari pagi ni
tak sangka pulak dah 2.52 pagi
masih berblogwalking memang tak perasan la dah pagi
esok nak bangun awal nak pergi mahkamah
first time pergi ni

*blogwalking story*
mana aku jumpa blog BEING HUSNA HADZARAMI?
sis husna pemenang kepada pertandingan yang bro buat, Sweet Couple
aku just baca story dia untuk contest tu je
macam best jadi terus follow
tapi lepas follow tak de masa la pulak nak blogwalking 
memang buzy tahap gaban
so, malam ni la first time aku blogwalking kat blog sis husna
tak larat jugak nak baca habis
aku just baca yang depan-depan je
sekarang ni sis tengah sibuk dengan persiapan kahwin dia
aku larat baca sampai entry dia pasal birthday dia
so, aku tau umur dia dah 25 tahun
and birthday dia 14 April
tak jauh dari birthday aku (17 April) =P
tapi aku lahir tahun lain
hehehehehehe

2 comments:

bh said...

rajin btol blogwalk and review=)

zahidah dihaz said...

ni namanya balas dendam lama tak blogwalking =P

click me, i click u

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails